Flyttstäd

En grundlig städning vid flytt är ofta det allra sista delmomentet innan du lämnar över nycklarna till bostaden. Flyttstäd är något som kan vara både tidskrävande och stressigt så det bästa är att anlita professionell hjälp för bestyren.

Vi som arbetar på vår Städfirma i Västerås hjälper dig med allt som rör flyttstädning både av lägenheter och villor. Våra kunniga medarbetare fixar allt från fönsterputs och dammsugning till våttorkning så att du kan lämna över hemmet skinande rent när du flyttar.

Flyttstäd med allt från fönsterputs till rengöring av ugn

Kontakta oss redan i dag via mejl eller telefon om du önskar boka in en flyttstädning. Tillsammans går vi igenom vad som ska göras i kök, badrum och övriga utrymmen, samt kommer överens om ett passande datum.

Om du står som ägare till bostaden kan du även passa på att nyttja RUT-avdraget för våra städtjänster i Västerås, vilket sänker dina kostnader.

Vi anpassar vår städhjälp efter era behov och kan ta hand om allt från att putsa fönster till att rengöra smutsiga ugnar så att de som flyttar in i bostaden efter er välkomnas till ett prydligt hem.

Vi erbjuder en noggrann flyttstäd i Västerås

Fördelarna med att anlita en professionell städhjälp som kan ta hand om din flyttstäd är många:

  • Tillsammans kommer vi överens om ett städschema som passar dina behov
  • Alla moment utförs av kunniga medarbetare som har genomgått utbildning
  • Du slipper grovgörat i samband med flytt

Vi ger dig ett bra pris för flyttstäd

Kontakta oss för en kostnadsfri offert när du behöver hjälp med flyttstäd i Västerås. Du kan skicka ett meddelande via vår hemsida eller be om att bli uppringd genom att lämna dina kontaktuppgifter.

Vi har ett fast pris för städning i Västerås och du betalar aldrig mer än vad som tidigare angivits. Önskar du beställa ytterligare tjänster så som fönsterputs och strykning, är det bara att meddela oss så skräddarsyr vi tjänsten efter dina behov.

Vi anpassar varje uppdrag efter våra kunder och vänder oss både till privatpersoner och företag.