hemstäd-i-västerås

Hemstäd

När tiden inte räcker till att hålla hemmet rent och prydligt kan vår städfirma i Västerås vara till din hjälp. Vi utför hemstäd i bostäder av varierande storlekar och i vår service ingår ett komplett tjänsteutbud som garanterar er en hemmamiljö fri från smuts och damm.

Alla som bokar in hemstädning hos oss kan känna sig trygga med att vi anpassar vårt arbete efter de behov ni faktiskt har, och vi har ingen bindningstid på våra tjänster.

Vår städhjälp erbjuds på dina villkor

Om ni vill boka hemstädning på en kontinuerlig basis rekommenderar vi er att börja med en så kallad förstagångsstädning.

Anledningen till det är att den första gången vi städar ett hem tar längre tid än den återkommande städningen senare kommer göra, och det är bra att göra en extra grundlig genomgång av hela bostaden till att börja med.

Ni bestämmer själva hur ofta ni vill att vi skall göra rent i ert hem. Vi kan exempelvis göra veckovisa besök, eller städa varannan eller fjärde vecka. Det går naturligtvis bra att även be oss om fönsterputs när det behövs.

Välkomna till oss när ni behöver hemstäd i Västerås

I vår hemstädning ingår ett grundutbud av städning, och det går även bra att välja till fönsterputs. Till vår hemstäd ingår utöver sedvanlig dammsugning och våttorkning även:

  • Dammtorkning av lister och öppna ytor
  • Rengöring av kakel, diskbänk, skåpluckor, spis och sopskåp, samt kyl och frys utvändigt
  • Rengöring av toalett, duschväggar, tvättställ och badkar
  • Tömning av alla papperskorgar och våttorkning av dörrar

Hos oss får du hemstäd till ett bra pris per timme

För oss är det självklart att hålla ett lågt pris för städning i Västerås samt att erbjuda bra villkor både för våra anställda och våra kunder. Det är orsaken till att ni inte behöver binda upp er på att ge oss återkommande uppdrag utan när som helst kan avsluta tjänsten.

Om ni behöver hemstäd i Västerås som innefattar andra områden än de som finns i vårt grundutbud går det naturligtvis bra att komplettera uppdraget med dem.

Vi arbetar alltid utifrån de behov ni som våra kunder faktiskt har – kontakta oss för en kostnadsfri offert!